Kunnskap

Kunnskap

Kunnskap om trening er nødvendig for og forstå hvorfor vi gjør det vi gjør. Våre dyktige instruktører vil holde deg oppdatert og lære bort teknikk og øvelser som gjør deg tryggere i treningen.
Kvalitet

Kvalitet

Trening uten kvalitet er ofte bortkastet tid, i form av dårlig intensitet og teknikk kan dette være med på å bremse fremgangen. Timene våre er laget for at netopp du kan møte opp, og delta uten å måtte bruke tiden på å planlegge hvordan.
Trygghet

Trygghet

Det viktigste for oss er at du føler trygghet i det du gjør. Kunnskap og kvalitet er begge driver for å fremme tryggere utførelse av øktene. Men trygghet skapes også gjennom samhold, og trivsel med de man trener med.

Om Oss

CrossFit Thime startet opp av gjeng engasjerte jærbuer i 2017, og er et tilbud for folk som ønsker noe mer. Vi setter fokus på utvikling av medlemmenes egne prestasjoner hvor folk skal føle seg trygge, men og utfordret til å gå ut av komfortsonen. Blandingen av nybegynner og medlemmer med lang treningsbakgrunn ser vi på som en viktig faktor for miljøet vårt.

Alle våre instruktører skal ha vært igjennom trenerkurset CrossFit Level 1, enkelte av instruktørene har og sertifisering innenfor PT, og kan bidra med kostholdsveiledning. Dette gjør at vi har et engasjerende team som har god kunnskap innenfor funksjonell trening.

Vi i CrossFit Thime ser på det sosiale miljøet som en av grunnen til at folk velger oss, og tar denne biten på alvor. Vi ønsker å fremme treningsglede og mestringsfølelse utover det arbeidet som legges ned i trening, og arrangerer ofte turer hvor medlemmer kan melde seg på.

Navnet

Valg av navn var en morsom opplevelse, og det var mye kreativt som kom på bordet, likevel holdt vi fast ved noen enkle punkter, navnet skulle være lett, det skulle ha en historie, og det skulle ha en relasjon til jæren.

I 1878 ble det grunnlagt flere nye stasjonsbyer langs jærbanen, en av disse fikk navnet “Thime Station”. Dette var starten på en ny tid og et nytt samfunn i utvikling, og i 1921 ble det avholdt en folkeavstemming hvor jærbuen stemte frem det som vi i dag kjenner som “Bryne”. Etter mye diskusjon, og utallige navne forslag endte vi opp med CrossFit Thime. Navnet var lokalt, det hadde særpreg, og det forteller en historie om stedet vi bor på.